Sosyal Sigortalar Kurumu ( SSK ), Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bağkur hizmet dökümünüzün hangi tarihlerde ne kadar süre bağkurunuzun yattığını, toplamda kaç gün Bağkurlu olduğunuzu ve Bağkur prim ödemelerinizi öğrenebilirsiniz. Daha önceden E-Devlet (E-Türkiye) şifresi olmadan SSK,SGK Bağkur hizmet dökümü sorgulaması yapabilmek mümkün değildi. Türkiye’de herkesin E-Türkiye şifresini almamış olması veya E-Devlet şifresini unuttum Bağkur hizmet dökümüne nasıl bakabilirim diye öğrenmek isteyenlerin yoğunluğundan dolayı Sosyal Güvenlik Kurumu ( SGK ) tarafından şifresiz Bağkur Hizmet Dökümü öğrenilebilmesi için gerekli çalışmalar yapılmış ve Sigortalılık Sorgulama sayfası kullanıma açılmıştır. Şifresiz Bağkur Hizmet Dökümü sorgulaması yapabilmek için nüfus cüzdanımızda bulunan bazı bilgiler gerekmektedir.

Şifresiz Bağkur Hizmet Dökümü Sorgulaması yapabilmek için SGK Sigortalı Sorgulama sayfasına giriş yaptığımıza karşımıza yukarıdaki gibi bir sayfa gelecektir. Bu sayfada bulunan tüm bilgileri eksiksiz ve yanlışsız bir şekilde doldurmamız gerekmektedir. T.C Kimlik No – Nüfusa Kayıtlı Olduğu İl – Cilt No – Doğum Yılı bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurulduktan sonra Güvenlik Kodunu doğru bir şekilde yazarakSORGULA butonuna basıyoruz ve karşımıza şifresiz Bağkur sorgulama giriş ekranı gelecektir.

Açılan bu sayfada şifresiz bir şekilde çeşitli sorgulamalar yapabiliriz. Şifresiz Bağkur Hizmet Dökümü öğrenebilmek için sağdaki menülerden Hizmet Bilgisi menüsüne tıklıyoruz ve alt menüleri olan Hizmet Bilgisi 4A, Hizmet Bilgisi 4B, açılıyor buradan Bağkur hizmet dökümü sorgulaması yapabilmek için Hizmet Bilgisi 4B linkine tıklamanız gerekmektedir. Bu linke tıkladıktan sonra açılan alanda Bağkur Hizmet dökümünü öğrenebilirsiniz. Bağkur Hizmet Bilginiz var ise bu bölümde yukarıdaki gibi detaylı bir şekilde bilgilendirilirsiniz. Henüz Bağkur primlerini ödemeye başlamamışsanız bu menüden herhangi bir hizmet dökümüne ulaşamazsınız ve Bağkur kaydınız yoktur gibi bir ifade ile karşılaşabilirsiniz. Ayrıca sayfanın çıktısını alarak Bağkur hizmet dökümü belgenizi bir dosya da tutabilirsiniz. Şifresiz Bağkur Sorgulaması, Bağkur Hizmet Dökümü sorgulamalarını www.bagkurbilgisi.com adresinden şifresiz Bağkur Sorgulaması yapabilmek için tıklayınız.