Sinop’ta meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Kaza, saat 20.15’te Sinop’un Akliman yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muammer D. yönetimindeki 06 AE 0908 plakalı kamyonet, virajda önündeki aracı sollarken karşı yönden gelen Davut D.’nin kullandığı 57 D 0008 plakalı yolcu minibüsü ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yolcu minibüsünde bulunan yolcu Özlem Ö. hafif şekilde yaralanırken, kamyonetin sürücüsü ise araç içerisinde sıkıştı. Olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşlar levye yardımı ile aracın kapısını açarak yaralı sürücüyü çıkartıp, Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Yaralılardan Özlem Ö. ayakta tedavi görürken, Muammer D.‘nin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Minibüs sürücüsü Davut D. ise, kazanın nasıl meydana geldiğini anlatı. Davut D., "Akliman’dan yolcu almış Sinop istikametine doğru gidiyordum. Kamyonet önündeki aracı sollayınca karşı karşıya geldik. Direksiyonu kırarak kurtarmaya çalıştım ancak çarpıştık. Minibüsümde bir bayan yolcu vardı, dudağı kanıyordu. Diğer araçtaki sürücünün ise kafasına aldığı darbe sonucunda kafası kanıyordu" dedi.
Sinop Belediyesi itfaiye ekipleri de olay yerine gelerek yola dökülen akaryakıtı temizledi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.