İzmir’in Seferihisar ilçesinde bir kişi, iddiaya göre, aralarında husumet olan ve sosyal paylaşım sitesi üzerinden öldürmekle tehdit ettiği şahsı sokak ortasında pompalı tüfekle öldürdü.
Olay, dün akşam saatlerinde İzmir’in Seferihisar ilçesine bağlı TEDAŞ sokağında meydana geldi. M.A. (43), iddiaya göre, husumetinin bulunduğu B.S. (28) ile yolda karşılaşınca tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine evine dönen M.A., evden aldığı pompalı tüfekle TEDAŞ sokağında yakaladığı B.S.’ye ateş etti. Vücuduna çok sayıda saçma isabet eden B.S., ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından B.S. ambulansla Seferihisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan ve Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen B.S., burada yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Silahla yaralamadan sabıkası bulunan M.A., olaydan sonra emniyet müdürlüğüne giderek teslim oldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada M.A.’nın kısa süre önce sosyal paylaşım sitesinden B.S.’yi, "Uzun soluklu bir yolculuk hazırlığındayım, yiyecek ekmeğimiz varsa yine bir gün görüşürüz elbet. İsmim M.A. unutma. Yeraltı dünyasında çalışan B.S. ve ekibi kurtulun elimden de göreyim lan sizi. Ben kuralına göre oynarım racon kesmek ne demekmiş göreceksin. Seni ve senin yanında duran kim varsa öldüreceğim sizi aslanım" şeklinde öldürmekle tehdit ettiği öğrenildi.