Samsun’da göğsünden tabancayla vurularak hayatını kaybeden 2 çocuk annesi genç kadının 8 aydır birlikte yaşadığı sevgilisi adliyeye sevk edildi.
Olay, Atakum ilçesi Güzelyalı Mahallesi’nde saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ihbar üzerine Nuray Korhan’ın (34) evine giden polis ve sağlık ekipleri, kadını sol göğsünden vurularak ölmüş halde buldu. Evde bulunan Nuray Korkan’ın erkek arkadaşı S.S. (31), Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis olay yerinde 1 adet tabanca buldu. Tabancanın S.S.’ye ait olduğu tespit edildi. Ölen kadının vücudunda darp izlerine rastlandı. Kadının olay sırasında evde bulunan 11 ve 16 yaşındaki iki oğlu ise olay sırasında uyudukları için olayı görmediklerini söylediler.
Eşinden ayrılan Nuray Korhan ile 8 aydır birlikte yaşadığı öğrenilen S.S., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Silahın kendisine ait olduğunu ancak oturma odasına bıraktığını ileri süren S.S., "Kavga ettik. Bu sırada kendini vurarak intihar etti" dedi. S.S. ifadesi alındıktan sonra "ateşli silahla ölümün şüphelisi" olarak Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.