Taksim’de yolların kapatılması nedeniyle spora gidemediğini söyleyen bir kadın, polislere tepki gösterdi. Yollar açılmadığı takdirde polis otosuyla gideceği yere bırakılmak isteyen kadın ile polisler arasında ilginç diyaloglar yaşandı.
Taksim ve çevresinde Gezi Parkı olaylarının 2. yıl dönümü nedeniyle yoğun güvenlik önlemi alındı. Zaman zaman polisle vatandaşlar karşı karşıya kaldı. Aracıyla Nişantaşı’nda bulunan bir spor salonuna gitmek istediğini söyleyen kadın, yolların kapalı olması nedeniyle polise tepki gösterdi. Yolların açılmasında ısrar eden kadın ile polis arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Zaman zaman polislere bağıran kadın, yollar açılmadığı takdirde polis otosuyla gideceği yere bırakılmasını istedi.
Polislere tepki gösteren kadın, “Sen beni Nişantaşı’na arabanla ulaştıracaksın. Sen bana yardımcı olacak mısın? Ya bana metroyu açacaksın ya taksi bulacaksın ya da polis arabasıyla götüreceksin” dedi.
Polis, Türkiye vatandaşı olmadığını söyleyen kadına, “Türkiye vatandaşı değilseniz ben size yardımcı olmam. Sabah sporunu bağırarak mı yapıyorsun” diyerek tepki gösterdi.
Polisle tartışan kadın daha sonra gözlerden kayboldu.