Onur Özbizerdik’in Tarabya’da bir otelin lobisinde 17 yaşındaki Ahmet Özalp’i silahla vurup kaçtığı olayın kamera kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde, lobide Özalp ile tartıştığı görülen Özbizerdik’in bir anda belindeki tabancayı çekip yere doğru birkaç el sıktığı görülüyor.
Yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden Dündar Kılıç’ın torunu Onur Özbizerdik, geçtiğimiz günlerde bir kişiyi silahla yaralamış ve ardından kayıplara karışmıştı. Olay, Tarabya Haydar Aliyev Caddesi’nde yer alan bir otelde saat 01.00 sıralarında meydana gelmişti.
SİLAHLI SALDIRI LOBİDEKİ KAMERASI TARAFINDAN GÖRÜNTÜLEDİ
Yaşanan silahlı saldırı ile ilgili soruşturma sürerken, olay günü yaşananlar otelin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olaya ilişkin görüntülerde Onur Özbizerdik’in otel lobisinde önce Ahmet Özalp ile tartıştığı ve ardından bir anda beline sarıldığı görülüyor. Silahını çeker çekmez namluyu yatay şekilde yere doğru tutan Özbizerdik’in burada birkaç el atış ettikten sonra otelden ayrıldığı görülüyor.
Silahlı saldırıda bacağından yaralanan Özalp’in tedavisinin sürerken Özbizerdik’in yakalanması için başlatılan soruşturma ise sürüyor.