TEKİRDAĞ'da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda biri cezaevi firarisi 4 kişi gözaltına alındı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu satışı yapan şebekeye yönelik daha önce yaptığı operasyonda 490 uyuşturucu hap, 30 fişek eroin ele geçirirken, gözaltına aldığı 5 kişiden 1 kişi tutuklanmıştı. Operasyonun devamında
Tekirdağ ve İstanbul'da belirlenen şahıs ve adreslere yönelik ikinci operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, 6 ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait mermiler ele geçirildi. 

CEZAEVİ FİRARİSİ YAKALANDI
İstanbul'dan Tekirdağ'a uyuşturucu madde getirileceği ihbarını alan Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte, 59 AAG 277 plakalı otomobili Çorlu girişinde durdurup aramaya aldı. Otomobilde yapılan aramada 10 paket halinde 5 kilo bonzai maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan A.S.L'nin  üzerinde de 1 adet tabanca ile bu tabancaya ait mermiler bulundu. Yapılan Genel Bilgi Toplama (GBT) taramasında A.S.L.'nin cezaevi firarisi olduğu anlaşıldı. Gözaltındaki 4 kişiyle ilgili soruşturma sürüyor.