Acar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Spor Kulübü eski As Başkanı Abdullah Acar’ın, ortağının koruması tarafından tehdit edildiği ileri sürüldü.
Acar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Acar’ın, ortağı Mahmut Tunalı’nın koruması tarafından tehdit edildiği öne sürüldü. Ünlü iş adamının Bodrum’da yaşayan ’Mayk’ lakaplı Mustafa Sarıkaya tarafından tehdit edildiğini öne sürerek, İlçe Jandarma Komutanlığına suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Acar’ın Bodrum’da bulunan yazlığına tehdit yüzünden iki yıldır gelemediği de iddia edildi.
Konuyla ilgili olarak basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milli Kickboksçu Mustafa Sarıkaya (37), hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu doğruladı. Sarıkaya, “Sayın Acar sevdiğimiz ve hizmetinde bulunduğumuz bir büyüğümüz. Doğrudur hakkımızda bir şikayet var. Şikayetle ilgili gerekli bilgileri verdim olay adli yargıda. Gerekli ifadeler üstümüze ne düşüyorsa bunu vereceğiz. Hizmetinde bulunduğumuz sayın büyüğümüzün bize böyle bir şikayette bulunması beni çok üzdü. Bununla ilgili ayrıntılı açıklamayı ifade verdikten sonra yapacağım. Ben bugüne kadar Türkiye’nin önde gelen isimlerine korumalık yaptım. Mahmut Tunalı, Cem Uzan, Aydın Doğan gibi. bu isimlere de hizmet ettim ama böyle bir suçlama ilk defa başıma geldi. Ben iki Avrupa bir dünya şampiyonu olan bir milli sporcuyum. Son kez belirtiyorum Acar benim sevdiğim ve hizmetinde bulunduğum bir insan. Konu alacak verecektir ve şikayet doğrudur. Tehdit şikayetiyle ilgili olarak ifademi verdikten sonra elimde belgelerimle her şeyi açıklayacağım. Allah’a şükür bugüne kadar hakkımız olmayan bir şeyi isteyip, kimseyi tehdit etmemişimdir” dedi.