Giresun’un Tirebolu ilçesinde Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan İlköğretim Okulu Müdürü, bir öğrenci velisi tarafından darp edildi.
Edinilen bilgiye göre, Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Göbel’in odasına giren öğrenci velisi, müdürü odasında darp etti. Ayağı kırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinde morarmalar ve şişlikler oluşan Göbel, Tirebolu Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine sevk edildi.
Çekilen MR’ın ardından Tirebolu Devlet Hastanesine gönderilen Göbel yaptığı açıklamada, “Odamda bir velinin saldırısı sonucu ayağımda kırık şüphesi var. Odamdayken ailesini dışarı çıkardı. Bende saldıracağını tahmin etmemiştim ama ailesi dışarı çıkar çıkmaz saldırdı. Şu an için bir kırık şüphesi var yüzde morarma ve şişlikler var tabi sonucu daha sonra belli olacak” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ise olayı kınadıklarını ve gerekeni yapacaklarını söyledi. Velinin Müdür Ömer Göbel’e saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay ile ilgili soruşturma sürüyor