Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde köprüden uçarak yan yola düşen otomobilin sürücüsü ağır yaralandı. İtfaiye ekiplerinin sıkıştığı yerden kurtardığı sürücü ambulansla özel hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre kaza, gece saat 00.15 sularında Devrek yol ayrımında meydana geldi. Çarşı istikametine giden 67 YC 930 plakalı otomobil sürücüsü Serdar Coşkun (26), köprülü kavşakta otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Korkulukları parçalayan otomobil, yaklaşık 10 metre yükseklikten yan yola tavan üzeri düştü. Kazayı gören vatandaşların haber verdiği sağlık ve itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Sürücü Serdar Coşkun, sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince kurtarılarak ambulansa alındı. İlk müdahalenin ardından özel hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekipleri otomobil içerisinde başka birisinin olup olmadığını kontrol ettikten sonra hurdaya dönen otomobil çekici ile kaza yerinden kaldırıldı. Ellerinde sigarayla köprü üzerinden ve köprü altında kurtarma çalışmalarını izleyen vatandaşlar polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinin uyarılarına rağmen gitmek istemedi. Ekipler vatandaşları uzaklaştırmakta oldukça zorluk yaşadı.
Özel hastaneye kaldırılan kafatası ve bir çok yerinde kırıklar olan sürücü Serdar Coşkun, çekilen tomografinin ardından durumunun ağır olması sebebiyle Ereğli Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.