Avene güneş kremi cilt sağlığımız için büyük önem taşıyor. Güneş kremlerinin pek çok çeşidi olsa da en çok tercik edilenler arasında Avene güneş kremi ürünleri yer alıyor. Bu kremler cildi güneşin zararlı UV ışınlarından koruyarak güneşin alerjik reaksiyonlarla karşı bir bariyer oluşturuyor. Bu krem yüz, vücut hatta çocuk ve bebek ürünleri gibi geniş seçenekler sunuyor. Güneşten yayılarak cildimizi olumsuz etkileyen zararlı ışınları  yok ederek özelliklere yaz aylarında yoğun olarak maruz kaldığımız güneşten koruma sağladığı kanıtlanmış etkileri arasında yer alıyor.  

Özellikle yazın plajlarda güneşlenirken en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.
Sadece plaj kullanımında değil üstelikgünlük kullanım için en uygun ürünleri yine Avene güneş kremi tüketicilere sunuyor. İçerik olarakm oldukça temiz olmasının yanı sıra vitamin katkılarıyla da cildin beslenerek korunmasında etki gösteriyor. Bu güneş kreminin içeriğinde cildi besleyen, leke oluşumunu engelleyen bir çok aktif içerik barındırark tüketicinin dikkatini çekiyor.
Avene Güneş Kremi Ciltteki Etkileri
Avene güneş kremi büyük özelliği zararlı UV ışınlarının cilt tarafından emilerek çeşitli cilt hastalıklarına engel olması olarak biliniyor.  Yoğun güneşin yarattığı bu ışınlara karşı adeta bir kalkan görevi görerek zararlı etkileri en düşük seviyeye indiriyor hatta yok ediyor.

Günlük olarak ya da güneşlenirken cilt tarafından emilen en az zararı erken yaşlanma olmak üzere sağlıklı hücrelerde azalma, kalıcı lekeler, yanıklar ve uzun sürede cilt kanserine neden olduğu biliniyor. SPF endeksi yüksek ve güneş ışınlarına karşı mükemmel bir filtre görevi gören Avene güneş kremi cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı korumakta en etkili ürün olarak biliniyor.
Solante Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?
Güneşe çıkmadan yaklaşık olarak 20 dk  önce Avene Güneş kremini cildinize dairesel hareketlerle uygulayıp iyice yedirmelisiniz.  Kullanım amacınıza göre yüz yada vücut için özel olarak ürünlerden seçerken SPF oranına dikkate almalısınız. Eğer hassas ve açık tek rengi bir cilde sahipsiniz yüksek SPF değerine sahip ürünleri tercih etmeniz yararınıza olacaktır.  

Avene güneş kremi her 3 saatte bir yenilemeniz tavsiye edilir. Avene güneş kremi ürünlerinde tüm vücut için tercih edebileceğiniz güneş kremleri de bulunmaktadır. Plajlarda güneşlenirken bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Ancak denizden çıktığınızda güneş kreminizi yenilemeyi unutmamalısınız. Yüzünüze uygulama yaparken de boyun ve kulak kısmına sürmeye özen göstermelisiniz. İçeriği ile oldukça dikkat çeken bu ürünleri   https://www.narecza.com/avene sitesinden ürünleri satın alabilirsiniz.