Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Çeştepe Mahallesi’nde çıkan üç katkı apartmandan çıkan yangın paniğe neden oldu. Evde maddi zarara neden olan yangında, ev sahibi hafif şekilde yaralandı.
Edinilen bilgiye göre; Çeştepe Mahallesi 14 Sokaktaki üç katkı apartmanın birinci katında bulunan Mehmet Polat’a ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Evde dumanı gören ev sahibi Mehmet Polat, yangına müdahale ederken elinden yaralandı. İtfaiyeye haber verilmesi üzerine yangın yerine gelen itfaiye ekibi, aşırı dumandan evdeki yangına ilk müdahaleyi evin penceresinden yaptı. Evin camlarını kırarak içeriden ve dışarıdan yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürebildi.
Yanan eşyalar evden itfaiyeci ve mahalle sakinleri tarafından çıkarıldı. Yatak ve pamuk dolu yorganların yandığı yangını söndürmek için itfaiye ekipleri çok sıkınca evde su birikti. Biriken su, ev sakinleri tarafından faraşla kapıdan dışarı atıldı. Yangına müdahale ederken elinden yaralanan Mehmet Polat, tedavi için ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangının çıkış sebebiyle ilgili çalışma başlatıldı.