Aksaray’da bir kamyonun park halindeki otomobile ve ters yönden gelen kamyonete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi ağır yaralandı. Kazanın anbean görüntüleri ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Aksaray - Ankara Karayolu 10. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray’dan Ankara istikametine seyreden Ahmet Çay (32) idaresindeki 07 EIA 54 plakalı kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce emniyet şeridinde park halindeki 33 SH 958 plakalı otomobile, ardından da ters yönden gelen Fazıl Ağaç (46) idaresindeki 68 DN 526 plakalı kamyonete çarptı. Kaza sonrası kamyonun çarptığı otomobil ve kamyonet hurdaya dönerken, kamyon ise şarampole devrildi. Kaza anı anbean karayolunda bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Feci kaza sonrası kamyon sürücüsü Ahmet Çay, otomobilde bulunan Sibel Ekinci Sosa (23) ve kamyonet sürücüsü Fazıl Ağaç ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Kazada emniyet şeridinde park halinde bulunan 33 SH 958 plakalı otomobil sürücüsünün ise karşı şeritte bulunan bir iş yerinden alışveriş yapmaya gittiği tespit edildi.