AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, partinin kuruluş yıl dönümü şerefine, o gün doğan gençlere jest yaptı. Parti'nin kuruluş tarihi de olan 14 Ağustos 2001 tarihinde doğan İzmirli gençlerin yaş günü, 30 ilçede ekipler halinde kutlandı.

Doğum günü olan gençlerin evlerine çat kapı süpriz ziyaretlerde bulunan İl Gençlik Kolları ekipleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tebrik ve selamını ileterek, günün anısına doğum günü pastası kesti. 30 ilçede koordineli bir şekilde, çok sayıda genç için doğum gününü pasta kesen AK Partili gençler, hangi siyasi görüşten olursa olsun, sürprizlerinin doğum günü gençlerini mutlu ettiğini dile getirdi. Doğum günleri kutlanan yüzlerce genç ise İl Gençlik Kollarına teşekkür etti.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, "AK Parti değişen ve dönüşen Türkiye'nin mimarıdır. Gençlere kulak verip, sorunlarını dinleyen tek partidir. Ayrıca gençlerin taleplerini, arzularını hükümet programlarına dahil eden siyasetçi de yine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi. Son 17 yılda AK Parti hükümetlerinin tüm icraatlarında kalem kalem gençlerin ve gençliğin izi olduğunu dile getiren İnan, "Türkiye'de gençlerden en çok oy alan birinci parti, yine tartışmasız AK Parti'dir ve almaya da devam edecek" diye konuştu.

Gençlerin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan İnan, "Gençler Türkiye'nin vizyonu ve gelecegidir. AK Parti milenyum çağının başında kuruldu ve bugün 18 yaşında. Dünyaya yön verecek ve teknolojik gelişmeleri en yüksek seviyede kullanacak yeni nesil ile AK Parti yaşıt diyebiliriz. Partimiz, 2000'li yıllarda doğan gençler ile güzel bir uyum içerisinde. Milenyum çağının gençleri ile milenyum çağının partisi AK Parti iki arkadaş gibi. Birbirlerini gayet iyi anlayan iki dost gibi. Biz de bugün gençlik kolları olarak bu dostların partimizin kuruluş yıl dönümünde buluşmasına vesile olduk" dedi.

İZMİR, ()

FOTOĞRAFLI