ÇANAKKALE'nin Gelibolu ilçesinde Evreşe Orgeneral Nurettin Ersin ile Bolayır Şehit Nuriye Ak ilk ve orta okullarına kitap bağışı gerçekleştiren 1915 Çanakkale Boğaz Köprü inşaatı yüklenici firması Yapı Merkezi Holding'in Yönetim Kurulu üyesi Ülkü Arıoğlu, Gelibolu Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Özacar'ı ziyaret etti.

Gelibolu ilçesinin Sütlüce mevkiinde yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü inşaatının yüklenici firması tarafından, Evreşe ve Bolayır'da okullara kitap bağışı yapıldı. Kitap bağışı öncesinde Yapı Merkezi Holding'in yönetim kurulu üyesi Ülkü Arıoğlu, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar'ı ziyaret etti. Köprü çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sonrası Ülkü Arıoğlu, Başkan Mustafa Özacar ile birlikte Evreşe Orgeneral Nurettin Ersin ile Bolayır Şehit Nuriye Ak ilk ve orta okullarında öğrencilerle bir araya gelerek, okullara bin adet okuma kitabı bağışında bulundu.

Ardından Arıoğlu ve Özacar, Bolayır köyünde kabri bulunan vatan şairi Namık Kemal ile Gelibolu'nun fethini sağlayan Rumeli Fatihi Gazi Süleyman Paşa'nın türbesini ziyaret etti.

Doğan ZELOVA/GELİBOLU(Çanakkale), ()

FOTOĞRAFLI