Cansel ORUÇ/BURSA,()-AMERİKA Birleşik Devletleri Büyükelçiliği Tarım Müsteşarı Christine Strossman ile Başkonsolosluk Tarım Bölümü yetkilileri HasTavuk’u ziyaret etmek için Bursa’ya geldi.  HasTavuk beyaz et üretimini yerinde görmek için Susurluk’a geçen Strossman’ı, HasTavuk Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Sezer karşıladı. Sektör ve HasTavuk hakkında bilgiler alan Christine Strossman ve beraberinde ki ekip, gördüğü teknolojiden ve üretimden çok etkilendiklerini belirterek, yönetimi ve çalışanları tebrik etti.

Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği Tarım Müsteşarı Christine Strossman, Türkiye’nin tarım ve hayvancılık konusunda her geçen gün geliştiğini, Bursa ve Marmara’nın tarım için değerli bölgeler olduğunu, özellikle tavukçulukta Türkiye’nin, üretim ve kalite açısından sayılı ülkeler arasına girdiğini belirtti.

Üretilen ürünlerden tadım da yapan Strossman, HasTavuk’un ürünlerinin lezzetine, işletmenin üretim sistemine ve teknolojisine olan hayranlığını dile getirdi. “Böyle bir tesis görebileceğimizi beklemiyordum. Etkilendim ve tek kelimeyle hayran kaldım” diyen Strossman, dünyaya örnek işletmelerin bölgede ki varlığından memnuniyet duyduğunu belirtti.

Strossman ve beraberinde ki gruba HasTavuk Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Sezer, Yönetim Kurulu Üyeleri Özlem Yılmaz, Bahadır Sezer, Genel Müdür Şahin Aydemir, Mali ve idari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Erdinç Pir, Halkla İlişkiler Müdürü Bircan Özkan ve Dış Ticaretten Sorumlu Emre Murat Polatkalası eşlik etti.