Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),()-İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan Açık Kapı Projesi kapsamında İskenderun Kaymakamlığı'nda oluşturulan Açık Kapı bürosu hizmete girdi.
İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından, vatandaş ile en üst düzeyde iletişimin kurulması, kamu hizmetlerine kolay erişimin sağlanması, vatandaşların talep ve beklentilerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi amacıyla açık kapı uygulamasına başlandığı bildirildi. İskenderun Kaymakamlık binasında hizmete açılan Açık Kapı bürosunda üç personel görevlendirildiğini belirten Kaymakam İskender Yönden, "Kaymakamlık, Belediye ve Sosyal Hizmet Merkezi temsilcilerinden oluşmak suretiyle vatandaş diyaloğu iyi olan ve sorun çözme yeteneğine sahip 3 personel görevlendirilmiş olup, ayrıca söz konusu personellerimiz İçişleri Bakanlığı tarafından da eğitime tabi tutulmuşlardır"dedi.
Yönden, büroda verilecek hizmette vatandaşlarımızın yüz yüze, web sitesi ya da mobil uygulama üzerinden başvuru yapabilmesi mümkün olacağını kaydetti.

FOTOĞRAFLI