ADANA,()-  ADANA Barosu Müzik Topluluğu konseri, 5 Nisan Avukatlar Haftası etkinlikleri kapsamında Alice Tongu yönetimindeki konseri büyük ilgi gürdü.

Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde müzik topluluğu üyelerinden Av. Aykan Eser, Av. Caner Çelik, Av. Ercan Kılınç, Av. Gizem Gür Çalışkan, Av. Hare Arabacı Özdemir, Av. Mehmet Can Kurt, Av. Özgür Körez, Stj. Av. Zeynep Barışık, Stj. Av. Eray Bolat, Stj. Av. Merve Tuna, Stj. Av. İpek Gazioğlu öncelikle solo olarak ve son olarak da koro halinde şarkılar seslendirdiler. Av. Ercan Kılınç ile Stajyer Av. Merve Tuna’nın ‘Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi’ isimli parçayı düet olarak seslendirmeleri büyük beğeni topladı. Av. Caner Çelik seslendirdiği şarkılarda saksafonu ile de eşlik etmesi geceye başka bir güzellik kattı. Av. Gizem Çalışkan Gür’ün seslendirdiği ‘Yağmurlar’ isimli şarkıya dansları ile eşlik eden Mehtap Özdemir ve Egemen Acımış konuklardan büyük alkış aldı.
Baro Başkanı Av. Veli Küçük ve Kültür Sanat Komisyonu Koordinatörü Yönetim Kurulu üyesi Av. Ayşe Duygu Özgüven ise konser sonuna doğru sahnede koro halinde seslendirilen ‘Kara Sevda’ isimli parçaya eşlik etti.
Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Baro Genel Sekreteri Av. Semih Gökayaz, Saymanı Av. İlknur Önal, Baro Yönetim Kurulu Üyesi ve Kültür Sanat Komisyonu Koordinatörü Av. Ayşe Duygu Özgüven, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Timur Ortatepe, Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, TBB Disiplin Kurulu Üyesi Av. Mustafa Çinkılıç, Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanı Av. Mustafa Kemal Girmen, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ile çok sayıda meslektaşımız ve davetli etkinliğimize katıldılar.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, program sonunda tüm yönetim kurulu üyelerini sahneye davet etti. İzleyenlere çok keyifli bir gece yaşatan müzik grubu üyelerini kutladı ve bundan sonra katkılarının artarak devam edeceğini ifade etti.

FOTOĞRAFLI