Cafer ZENGİN/KAYSERİ, () - ATATÜRKÇÜ Düşünce Derneği (ADD) Kayseri Şube Başkanı Kemal Ceylan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıya tepki gösterdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Ankara’nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde saldırıya uğramasının ardından açıklama yapan ADD Kayseri Şube Başkanı Kemal Ceylan, "Vatanı için canını feda eden şehidimizin ailesinin ordumuzun ve milletimizin başı sağ olsun derken, şehitlerimizin cenazesine katılarak ailesinin acısını paylaşmak isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan bu saldırı demokrasi ve barışa yapılan saldırıdır. Toplumun huzurunu bozmak isteyen bir zihniyet ki, nedir  ve kimin maşasıdır? Ülkede  kaos yaratarak, ülkenin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen bu ve benzeri zihniyeti  şiddetle kınıyor ve sayın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletiyorum" diye konuştu. Sözlerini sürdüren Ceylan şöyle konuştu:
"Bu provokatörlerin amaçlarına erişememesi için vatandaşlarımızın, sağ duyulu davranmasını temenni ediyorum. Bizim felsefemizde  barış, sevgi, kardeşlik ve paylaşmak vardır. Bizler yurtta sulh cihanda sulh ilkesini rehber edinerek insanların dostça kardeşlik ve barış içinde sağlıklı ve mutlu yaşamasını isteriz. Allah aksi düşünenleri ıslah etsin dileklerimle insanlarla birlikte bütün yaratılanları sevmeyenlerin üzerine Allah’ın laneti olsun."  

FOTOĞRAFLI