Mahir ALAN/ADIYAMAN,()-ADIYAMAN Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi şehrin tamamını temizlemek için seferberlik başlattı.
30 araç ve 150 personelle gerçekleştirilen çalışmalara Yavuz Selim Mahallesi’nde başladıklarını söyleyen Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mahmut Yıldırım, ilk etapta hedeflerinin Ramazan Bayramına kadar tüm kenti temizlemek olduğunu, daha sonra da bu seferberliği devamlı hale getirmek istediklerini dile getirdi.
Temizlik seferberliğinin yanında günlük rutin temizlik çalışmalarına devam ettiklerini de ifade eden Yıldırım şöyle konuştu:
“Belediye başkanımızın talimatıyla temizlik seferberliği projemizi hayata geçirmiş bulunuyoruz. Temizlik konusunda ilk hedefimiz Adıyamanlı hemşerilerimize daha temiz bir kentte yaşama olanağı sağlamaktır. İnşallah bunun için halkımızın da desteğiyle ciddi işler yapacağız. Bunun da ilk adımını bugün Yavuz Selim Mahallemizde attık. İçerisinde yıkama, süpürge ve çöp toplama araçlarının bulunduğu 30 araç ve 150 personelimizle başlattığımız temizlik seferberliğimiz ilk etapta Ramazan Bayramına kadar şehrimizin tüm mahallelerinde gerçekleştirilecek, bayramdan sonra da bu projemizi daha yaygın ve etkin bir halde tüm kente yayacağız.”
FOTOGRAFLI