Adıyaman’ın kent merkezinde, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından asayiş uygulaması gerçekleştirildi.
Kent merkezinde ve vatandaşların yoğun olduğu 5 farklı noktada 600 polis ile gerçekleştirilen uygulamalarda, Terör Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğüne bağlı resmi ve sivil polis ekipleri tarafından asayiş uygulaması yapıldı. Yapılan uygulama bölgelerine Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner de gelerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
İnternet kafeler, kıraathaneler, kafeler ve halkın kalabalık olduğu ortamlarda bulunan herkesten kimlik alınarak GBT sorgulaması yapıldı.
Konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulunan Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, “Toplumumuzun ve Adıyaman’ımızın huzuru için bugün Adıyaman’ın kent merkezinde 5 farklı noktada 600 polis ile asayiş uygulaması gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu uygulamalarımız aralıksız bir şekilde devam edecektir. Bu uygulamalar Adıyaman’ın bütün bölgesi dahil edilecektir. Adıyaman’ımızın huzuru ve vatandaşlarımızın güveni için elimizden gelen bütün gayreti göstermiş bulunmaktayız” dedi.
Yapılan uygulamadan oldukça memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar ise, "Polisimiz, askerimiz bizim için buradalar bizim için şehit oluyorlar bizim için kendilerini tehlikeye atıyorlar. Bu uygulamalar vatandaşların huzuru ve güvenliği için oldukça önemli olan uygulamalardır. Allah polisimizden ve askerimizden razı olsun. Dileriz ki bu son zamanlarda yaşanan terör olayları da bir an önce sona erer ve bu tür olayları gerçekleştiren şahısların ve bu şahısların arkasında duran kişiler yakalanır adalet karşısına çıkarılır. Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü’ne de teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.