İÇİŞLERİ Bakanlığı koordinesinde Türkiye’de 81 İl ve tüm ilçelerde eş zamanlı olarak başlayan 'Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı' Adıyaman’da da Vali Aykut Pekmez başkanlığında gerçekleştirildi.   
Vali Aykut Pekmez başkanlığında düzenlenen toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Vali Yardımcısı Ayhan Akpay, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve uyuşturucu ile mücadelede görevli kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve personeli katıldı.
Gerçekleşen toplantıda uyuşturucu ile mücadele kapsamında ildeki kamu kurum ve kuruluşlarının 2018 yılında yaptıkları çalışmaları içeren sunum yapıldı. Adıyaman’da uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda konuşan Vali Aykut Pekmez, "Yapılan sunumda kurumlarımızın uyuşturucu ile mücadele kapsamında önemli çalışmalar yaptığını görüyoruz. Geleceğimizi teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi bu uyuşturucu illetine karşı mutlaka eğitmemiz gerekiyor. Bundan sonra da gençlerimizin ve çocuklarımızın zararlı alışkanlıklardan, bağımlılık yapıcı maddelerden korunması amacıyla uyuşturucu kullanımını tamamıyla bitirene kadar mücadelemizi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.
Toplantı sonunda kurum müdürleri uyuşturucu sorunu ve bu sorunun çözümü noktasında yapılabilecekler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
FOTOĞRAFLI