ANTALYA, () - ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB), Alanya ve Gazipaşa ilçelerinde iftar verdi.

AESOB'un Alanya ve Gazipaşa ilçeleri geleneksel iftar programına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, İlçe Müftüsü İhsan İlhan, Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Muharrem Kaya, Vergi Dairesi Müdürü Fırat Altan, Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun, Belediye meclis üyeleri, AESOB yönetim, denetim ve disiplin Kurulu üyeleri, birliğe bağlı odaların başkanları ve esnaf katıldı.

İftar programında konuşan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Başı rahmet, ortası marifet, sonu cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Ramazan ayı birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştırdığımız, paylaşma, dayanışma ve manevi duyguları en üst seviyede yaşadığımız mübarek bir aydır. Ramazan ayı müminin rızkının arttığı bir aydır. Bizler de her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programlarımızda sizlerle bir araya gelerek bu güzel bereketli sofraları paylaşıyor, birliğimizi ve beraberliğimizi sağlamlaştırıyoruz" dedi.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve oda başkanları iftar programı sonrasında bir araya gelerek esnaf ve sanatkarın sorunlarını, taleplerini görüştü.

FOTOĞRAFLI