ANTALYA, () - ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Finike ilçesinde iftar verdi.

AESOB'un Finike'de verdiği iftara Finike Kaymakamı Ergün Baysal, Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Finike Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç, Sahil Güvenlik Bot Komutanı SG. Yzb. Cenk Çaka, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Alper Yalçın, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Aladağ, İlçe Müftüsü Abdurrahim Durmuş, Ziraat Odası Başkanı Halil Sarıçobanoğlu, AESOB'un yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri, oda ve kooperatif başkanları, yönetim ve denetim kurulu üyeleri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

İftar programında konuşan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Ramazan ayı insanlar arasında dayanışmaya, yardımlaşmaya ve gönül birliğine vesile olan mübarek bir ay. Birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştırmak adına geleneksel olarak iftar programları düzenliyoruz. Bugün burada bizlerle beraber iftarını yapan tüm misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Finike Kaymakamı Ergün Baysal, "Ramazan ayı birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyelere çıktığı özel bir ay. Toplumun her kesimi bu sofralarda bir araya geliyor. Toplumumuzun temel yapı taşı olan esnafımız çok önemli vazifeler ifa etmekte. Toplumumuzun esnafı ne kadar kuvvetli olursa toplumda o kadar güçlü oluyor. Bizler idareciler olarak her zaman esnafımızın yanındayız. İnşallah bu birlik ve beraberlik içinde hep beraber çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi de "Bu güzel iftar sofralarında bir araya geldiğimiz tüm misafirlerimize saygılarımı sunuyor, Birlik Başkanımız Adlıhan Dere'ye iftar programı düzenlediği için teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI