Ahmet ACAR/DEMRE, () - AK Parti eski Demre İlçe Başkanı Veli Sertbaş, belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Demre'de Ak Parti'den Demre Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ilk başvuran kişi, eski Ak Parti Demre İlçe Başkanı Veli Sertbaş oldu. Sertbaş, başvuru dosyasını Ak Parti İlçe Başkanı Ünal Arıkan'a teslim etti. Veli Sertbaş'ı partililer ve dostları yalnız bırakmadı.

Veli Sertbaş, "2002 yılından bu yana Ak Parti'de siyaset yapıyorum. Her kademede görev yaptım. Antalya siyasetine değer katan merhum il başkanımız Hamza Taş, Türkiye'nin dünyadaki sesi Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya'nın mimarı Menderes Türel başkanımla çalışmak bana çok şey kazandırdı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin son dönemde getirdiği hizmetlerle büyük bir ivme kazanan Demre'mizi, tarımda ve turizmde marka yapmak, bu hizmetleri devam ettirmek için adayım. Şeffaf ve ilkeli bir belediyecilik anlayışını Demre'ye getirerek, marka bir şehir yaratmak için adayım. Demre'ye hak ettiği değeri kazandırmak için, bir Demre sevdalısı olarak yola çıktım. Takdir partimizin" dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Ünal Arıkan da Sertbaş'a çıktığı yolda başarı diledi.

FOTOĞRAFLI