TBMM eski Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir Ege Üniversitesi ile Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nin (ADÜ) akademik yıl açılış törenlerine katılarak, ilk dersi verecek.

Geçen 4 Ekim'de İzmir'e gelen ve Dokuz Eylül Üniversitesi'nin 2019- 2020 akademik yılının açılışını gerçekleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, bu kez Ege Üniversitesi'nin (EÜ) akademik yıl açılışını yapacak. EÜ Akademik Yıl açılışı Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayacak. Sonrasında Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kampus Kültür Merkezi'nde devam edecek törende Ege Üniversitesi Rektörü Necdet Budak bir konuşma yapacak. Akademik yılın ilk dersini ise Binali Yıldırım, verecek. İlk ders sonrasında Ege Üniversitesi'ni en yüksek puanla kazanan öğrencilere ödülleri dağıtılacak.

ADÜ'DE AKADEMİK YILIN İLK DERSİNİ VERECEK

Ardından Aydın'a geçecek olan Yıldırım, burada da Adnan Menderes Üniversitesi'nin (ADÜ)  merkez kampüsündeki Atatürk Kongre Merkezi'nde

gerçekleştirilecek akademik yıl açılışına katılacak. Saat 14.30'daki akademik yıl açılışı sonrası ilk dersi verecek olan Yıldırım, Spor Bilimleri Fakültesi Binali Yıldırım Spor Kompleksi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kütüphanesi'nin açılışlarını da yapacak.

Burhan CEYHAN / AYDIN, ()

FOTOĞRAF