ANKARA, () - ALTINDAĞ Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Yenimahalle Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Partili Tiryaki, Karşıyaka Müzikhol ve Batıkent Akvaryum Düğün Salonu’nda Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine eşi Saadet Tiryaki ile katıldı. 15 yıllık belediye başkanlığı sürecinde kadın dostu bir belediye oluşturduklarını belirten Tiryaki, kadınların şehir yaşamının tüm alanlarında eşit bir biçimde yer aldıkları bir Yenimahalle oluşturmak istediklerini söyledi. Tiryaki, çalışan, üreten ve emek veren tüm kadınlar için Yenimahalle’de büyük projelere imza atacaklarını kaydetti.
Daha sonra Yahyalar Taksi Durağında esnaf ile bir araya gelen AK Partili Tiryaki ardından Atatürkçü Düşünce Derneği Batıkent Şubesi’ni ziyaret etti. Şube çalışmaları hakkında bilgi alan ve projelerini dernek üyeleri ile paylaşan Tiryaki, 15 yıllık belediye başkanlığı görevinde toplumun her kesimini kucakladığını söyledi. Tiryaki, “İnsanları mezhepleri, meşrepleri, siyasi düşünceleri ya da kılık kıyafetleri dolayısıyla ömrüm boyunca ayırt etmedim. Altındağ’da yüzde 70’i aşan oy oranı ile her kesimden oy aldım ve 15 yıl boyunca kimse ile pazarlık etmeden, görüşlerini sorgulamadan hizmet ettim. Yenimahalle’de de ilçe halkı ile birlikte omuz omuza bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Toplumun her kesiminin ihtiyacına yönelik projeleri hayata geçirerek, Yenimahallelilerin mutluluğu için mücadele edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI