Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),()-KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesi Belediyesi'nin düzenlediği  Akademi Tiyatro Bayramı, Lüleburgaz Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu'nun konseriyle başladı.
 
Lüleburgaz 4'üncü Akademi Tiyatro Bayramı açılış töreni Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi'nde(LYKA) gerçekleşti. Lüleburgaz Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu'nun gösterisiyle başlayan etkinlikleri büyük ilgi gördü. Etkinlikler, 14 Haziran'da Aşkiye Neşet Çal Sahnesi'nde saat 18.00'da Mevsimler isimli yaratıcı drama atölyesi ve 20.30'da  İngilizce Yaratıcı Drama Atölyesi ile devam edecek.

Akademi Tiyatro Bayramı etkinlikleri, 15 Haziran'da LYKA'da saat 21.00'da Caz'ın Ben Hali isimli Caz konseri ve Grapon Kağıtları isimli Çağdaş Dans Atölyesi performansı, 18 Haziran'da 18.00'da Aşkiye Neşet Çal Sahnesi'ndeki İngilizce Yaratıcı Drama Atölyesi ve 20.30'da Shakespeare Kolajı isimli temel oyunculuk ve tiyatro gösterisi, 21 ve 22Haziran'da  saat 20.30'da Aşkiye Neşet Çal Sahnesi'nde Kış Ülkesi isimli Çocuk Müzikali'nin ardından sona erecek.