ANTALYA'nın Alanya ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde fener alayı yapıldı. Gecede şarkıcı Göksel de konser verdi.

Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi işbirliğinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında dün saat 20.30'da Hükümet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde toplanan vatandaşlar fener alayıyla İskele Meydanı'na yürüdü. Fener alayına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, siyasi partilerin temsilcileri, oda ve dernek başkanlarıyla kurum amirleri de katıldı. Ellerinde meşale ve Türk bayraklarıyla yürüyen kalabalık saat 22.00'de Alanya Belediyesi'nin organizasyonunda şarkıcı Göksel konseriyle eğlendi.

'TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİSİNİZ'

Konser alanında konuşan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı 100. yılında minnet ve coşkuyla kutluyoruz. Şanlı tarihimizin yazılmasında kahramanca mücadele eden başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Gençler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedeflere, ay yıldızlı bayrağımızı daha güçlü dalgalandırarak, milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermeden, emin adımlarla yürüyeceksiniz. Bizim azmimizi, bizim ideallerimizi, bizim beklentilerimizi sizler çok daha yüksek burçlara taşıyacaksınız. Sizler Türkiye'nin istikbalisiniz, Türkiye'nin en büyük zenginliğisiniz" dedi.

Kırmızı elbisesiyle sahneye çıkan Göksel yaklaşık 3 saat kendi şarkılarının yanı sıra söylediği popüler şarkılarla konser alanını dolduran vatandaşları eğlendirdi. Konserin sonunda Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şarkıcı Göksel'e çiçek ve teşekkür plaketi verdi.

FOTOĞRAFLI