ANKARA’nın Altındağ ilçesinde yaşayan şehit aileleri, Altındağ Belediyesi'nin işlettiği tesislerde ücretsiz nikâh ve düğün töreni yapabilecek.
Altındağ Belediye Meclisi'nde alınan karara göre, şehitlerin Altındağ'da ikamet eden 1'inci derece yakınları, Altındağ Belediyesi tarafından işletilen düğün salonu ve kına konaklarından ücretsiz olarak faydalanabilecek. Bir şehit yakını Altındağ Belediyesi evlendirme tesislerinden faydalanmak isterse, Altındağ Belediyesi'ne tesis kullanımı için hiçbir ücret ödemeyecek.
Belediye olarak gazilerin ve şehitlerin geride bıraktıkları ailelerinin, her zaman yanında olmaya gayret ettiklerini kaydeden Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı "Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi gezilere götürerek sosyal hayatta daha fazla yer almaları için çalışıyoruz. Şehitlerimizin aileleri, bizim de ailemiz. Şehitlerimizin geride bıraktığı aileleri bize emanet. Geride kalan aile bireylerine sahip çıkmak, onları kötü günlerinde olduğu gibi, iyi günlerinde de yalnız bırakmamak bizim görevimiz. 1'inci derece aile bireylerinin evlenme masraflarına biraz olsun destek olmak için böyle bir karar aldık. Belediye olarak tesislerimizin kullanımı için kendilerinden hiçbir ücret almayacağız" dedi.