YALOVA’da Altınova Piyalepaşa İlkokulu 1/A sınıfı öğrencileri Erzurum Mahallesi Su Terfi İstasyonu yanında zeytin fidanı dikti.

Altınova Piyalepaşa İlkokulu 1/A sınıfı öğrencilerine ağaç ve orman sevgisini aşılamak için 34 öğrenciyle birlikte fidan dikildi. Erzurum Mahallesi Altınova Belediyesi Su Terfi İstasyonu yanındaki alanda düzenlenen fidan dikimine; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Belediye Meclis Üyeleri Ali Saruhan, Bilal Ok ve Hasan Karabacak, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar ve veliler katıldı. Etkinlikte protokol, veliler ve öğrenciler birlikte fidan dikip, güzel ve anlamlı bir gün geçirdiler.

HER ÇOCUĞA BİR AĞAÇ

Etkinliğin asıl amacının çocuklara ağaç ve orman sevgisi aşılamak olduğunu ifade eden Altınova Piyalepaşa İlkokulu 1/A Sınıf Öğretmeni Pınar Demirsoy, “Etkinlikle ilgili belediyemiz önemli katkılar sundu ve velilerimiz büyük çaba gösterdi. Destek veren emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sınıfımızda bulunan 34 öğrencimizin hepsi ağaç sevgisi ile yoğruldu, ormanların faydasını öğrendi. İnşallah böyle güzel etkinliklere devam edeceğiz" diye konuştu.