Mithat ÜNAL/ANAMUR(Mersin), ()-MERSİN Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, yağışlı havalarda su baskınlarının önüne geçmek için yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarını tamamladı.
Yağışlı havalarda vatandaşların yaşadıkları sorunların önüne geçmek için Anamur İlçesi’nin Güzelyurt Mahallesi’nde yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları gerçekleştiren MESKİ ve Anamur Koordinasyon Şube Müdürlüğü ekipleri, yağmursuyu hattı ve yağmursuyu toplama noktası çalışmalarını tamamladı. Yeni yapılan yağmursuyu hatları sayesinde, sonbahar ve kış aylarında yağacak yağmurlar sonrasında sokaklarda birikecek yağmur sularının tahliyesi sağlanmış oldu.
MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde tespit edilen altyapı sorunlarını çözeceklerini belirterek, "Mersin merkezde olduğu gibi tüm ilçelerimizde altyapı çalışmalarımız tüm hızla devam etmektedir. Anamur Şubemize bağlı ekiplerimiz, ilçemizin yağmur suyu sorununu sıkça yaşayan Güzelyurt Mahallesi’nde yağmursuyu hattı çalışmalarını tamamlayarak, mahallenin yağmursuyu sorununa son verdi" dedi.