Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, () - AFYONKARAHİSAR'da bir anaokulu öğretmen ve öğrencileri 'Değerler Hareketi' projesi kapsamında Afyonkarahisarlı 304 şehidin fotoğraflarının bulunduğu sergi açtı.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürüttüğü 'Değerler Hareketi' projesi kapsamında kent merkezinde faaliyet gösteren Asım Kocabıyık Anaokulu öğretmen ve öğrencileri şehitleri anma etkinliği gerçekleştirdi. Selçuklu Camii bahçesinde mevlit okutulmasıyla başlayan anma etkinliği cuma namazı sonrası lokma dağıtımıyla devam etti. Daha sonra anaokulu öğrencilerinin hazırlamış oldukları ve Afyonkarahisarlı 304 şehidin fotoğraflarının yer aldığı sergi açıldı. Öğretmenler ve öğrencilerin yanı sıra açılışa Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları, şube müdürleri ve gaziler katıldı. Katılımcılar sergideki tüm fotoğrafları tek tek inceleyerek anlamlı bir etkinlik düzenledikleri için anaokulu yönetimine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür etti.

Asım Kocabıyık Anaokulu Müdürü Ramazan Yıldız, üç ayların başlangıcı mübarek aya şehitleri anarak girmek istedikleri için böyle etkinlik düzenlediklerini söyledi. Müdür Yıldız, "Amacımız gelecek nesillere milli birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajını vermekti. Aynı zamanda çocuklarımıza bu bilinci aşılamaktı" dedi.

FOTOĞRAFLI