Merve KIZILKAYA/BURSA,() - BURSA Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bisiklet sporcusu Arda Işık, 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Yarışı’nda üçüncü oldu.

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Yarışı, Muğla’da tamamlandı. 15 Temmuz’da Muğla-Marmaris karayolu üzerinde gerçekleşen yarışlara Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, gençler ve yıldızlar kategorilerinde 9 sporcuyla katıldı. Sporcuların kupa için kıyasıya mücadele ettiği organizasyonda gençler kategorisinde yarışan Arda Işık, 60 kilometre uzunluğundaki parkuru 1.20:46’lık derecesiyle geçerek üçüncülük kupasının sahibi oldu.

"TECRÜBE KAZANDILAR"

Yarışların ardından Büyükşehir Belediyespor Kulübü Baş Antrenörü Cengiz Uçkan, Arda Işık’ı ilk tebrik eden isim oldu. Sporcusunu başarısından dolayı kutlayan Uçkan,  bu tür turnuvalarda yer almanın önemine değinerek, “Arda, milli takıma aday sporcumuz. Bu yarışa katılan birçok sporcumuz ilk defa böyle bir organizasyonda yer aldı. Biz yetiştirici bir kulübüz. Burada sporcularımız gelecek organizasyonlar için önemli tecrübe kazandı” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI