Semih ERSÖZLER/ANTALYA,() - GAZİ Mustafa Kemal Atatürk'ün Antalya'ya gelişinin 89'uncu yıl dönümü kutlamaları kapsamında Koray Avcı konser verdi.
Cumhuriyet Meydanı'nda Koray Avcı'nın sahneye çıktığı konseri, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı ve adayı Ümit Uysal, CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen, STK temsilcileri ve binlerce kişi izledi.
Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Antalya'ya gelişinin 89'uncu yıl dönümünde hep birlikteyiz. Cumhuriyetimize, bayrağımıza hep birlikte sahip çıkmaya devam edeceğiz. 20 yıllık belediye başkanlığı dönemimde bütün çalışmalarımı Mustafa Kemal Atatürk'ün devrim ve ilkeleri doğrultusunda yaptım. Bundan sonra çalışmalarımızı aynı azim ve kararlılıkla, Gazipaşa'dan Kaş'a kadar hiç kimseyi ötekileştirmeden, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesle birlikte, hep birlikte Antalya'mızı yöneteceğiz. Ben; andımızla, 23 Nisan'la, 30 Ağustos'la, 19 Mayıs'la, Cumhuriyet Bayramı ile büyüdüm. 31 Mart'ta sizlerin desteğiyle yeni güneşli bir gün doğacak. Köylüsüyle, kentlisiyle, emeklisiyle, gençlerimizle, engel tanımayan kardeşlerimizle hep birlikte inşallah daha güzel günler göreceğiz" dedi.
Konuşmaların ardından sahneye çıkan Koray Avcı, "Memleketine, bayrağına, Atatürk'üne selam verenlere, saygı duyanlara selam olsun" dedi.
Sahneden inerek dinleyicilerin arasında şarkı söylemeye devam eden Avcı'ya teşekkür eden Böcek, çiçek ve Atatürk portresi hediye etti. 2 saat süren konser boyunca sevilen şarkılarını seslendiren Avcı, meydanı dolduran binlerce kişiye keyifli bir gece yaşattı.

FOTOĞRAFLI