AYDIN'da, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 24 Haziran'da yapılacak olan erken genel seçimdeki 8 milletvekili adayı belli oldu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu'nun ilk sırada olduğu aday listesinde 5 erkek, 2 kadın aday yer aldı.

MHP'nin 24 Haziran'daki erken genel seçimi öncesinde Aydın'daki milletvekili aday listesi belirlendi. Listenin birinci sırada MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Deniz Depboylu yer aldı. Listeki ikinci kadın aday ise kendisine 6'ncı sırada yer bulan Hatice Özcan oldu. MHP'nin Aydın'daki diğer milletvekili adayları şöyle dizildi; "İkinci sırada Güntekin Şimşek, üçüncü sırada Mustafa Peker, dördüncü sırada Yusuf Keremit, beşinci sırada Faik Akkuş, yedinci sırada Süleyman Sinan Bakırcı ve sekizinci sırada Seyfettin Tosun."

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, milletvekili aday listesi sıralamasının kendileri için çok önemli olmadığını ifade ederek, "Genel Merkez tarafından Aydın'da 8 milletvekili adayımız belirlendi. Sıralama çok önemli değil bizim için. Biz çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Amacımız MHP'yi Aydın'da en iyi yere taşımak ve birinci parti yapmaya çalışmaktır. Adaylarımız ile birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Burhan CEYHAN / AYDIN, ()

FOTOĞRAF