KIRKLARELİ'nin Babaeski ilçesinde, Büyük Birlik Partisi (BBP), helikopter kazasında hayatını kaybeden Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 10'uncu yıldönümü dolayısıyla mevlit okutuldu.

BBP Babaeski Belediye Başkan Adayı Atilla Söylem, 25 Mart 2009 günü Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınlarında helikopterin düşmesi sonucu meydana gelen kaza sonucu hayatını kaybeden partinin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun, ölümünün 10'ncu yıl dönümünü dolayısıyla okuttu. Mevlide siyasi parti temsilcileri, belediye başkan adayları, muhtarlar, sivil toplum örgütler ile vatandaşlar katıldı.

BBP Belediye Başkan adayı Atilla Söylem, "Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun, 10'uncu ölüm yıl dönümü münasebetiyle düzenlediğimiz mevlit-i şerifimize hepiniz hoş geldiniz. Rahmetlinin dediği gibi ben Türk'üm, Türk Devletsiz olmaz, ben Türk'üm, Türk milletsiz olmaz, ben Türk'üm, Türk hürriyetsiz olmaz, ben Türk'üm, Türk ezansız olmaz. Devletin bekasını Allah'ın izini ile karlar altında bıraktığımız bekayı ahretteki mahkemede göreceğiz Allah'ın izini ile hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Emekli imam Selami Gün tarafından okunan Mevlit-i Şerif sonrası konuklara gül suyu, lokum, etli pilav ve ayran ikram edildi.