BÖLGESEL Amatör Futbol Ligi 1'inci Grup'ta mücadele eden Bağlar Belediyespor, Bismil 21 Spor’la 0-0 berabere kalarak yeni sezona 1 puanla başladı.
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 1'inci Grup'ta 2019-2020 sezonuna Diyarbakır’ın bu ligdeki diğer temsilcisi Bağlar Belediyespor, Bismil 21 Spor'la karşılaştıkları maçta 0-0 berabere kaldı. Yönetim ve teknik heyet kaçan galibiyet nedeniyle buruk bir sevinç yaşadıklarını dile getirdi.
Kulüp Başkanı Haşim Merdoğlu, takımın iyi mücadele ettiğini ifade ederek, Diyarbakır’a yakışan bir karşılaşma olduğunu söyledi. Merdoğlu, "10 kişi kalmasaydık kazanma şansımız yüksek olurdu. Buna rağmen önemli pozisyonlara girdik ama sonuçlandıramadık. Takım olarak iyi mücadele ettik, gelecek için umut verdik. Bismil 21Spor da iyi oynadı, her iki takımı da tebrik ediyorum" dedi.
Teknik Sorumlu Ekrem Üşen ise uzun süre 10 kişiyle mücadele etmek zorunda kaldıklarını ifade ederek, "Bir puan deplasman için iyi ama biz sevinemedik. Bismil’e kazanmak için gittik. Maalesef beklenmedik kırmızı kart olayı planlarımızı bozdu. Rakibimiz taraftarının desteği ile oynadı. Kolay maç olmadı. Kazanmak için pozisyonlar da bulduk fakat son vuruşları yapamadık. Takımın mücadele azminden memnunuz. Hak ettiğimiz yere geleceğiz" diye konuştu.