BALIKESİRSPOR U-11 takımı oyuncuları ve antrenör Rıdvan Karaca, ziyaret ettikleri Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya, U-11 takımına verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Geçtiğimiz günlerde Kuşadası’nda düzenlenen ve 2009 yaş grubunda 20 takımın katıldığı İnternational Ephesia Cup’ta 2'nci olarak büyük bir başarıya imza atan Balıkesirspor U-11 oyuncuları, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’yı makamında ziyaret ederek, takıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Balıkesirspor U-11 takımı, 20 takımın katıldığı turnuva finalinde, bitime 2 dakika kala yediği golle 1-0 mağlup olarak, 2'nciliği elde ettiler ve büyük bir başarı sergilediler.

Ziyarette konuşan antrenör Rıdvan Karaca, Başkan Hasan Avcı’ya vermiş olduğu desteklerden dolayı memnuniyetini dile getirirken, “Kulübümüzde olan mali sıkıntılar malum, bizler bu sıkıntıları yaşarken elimizden tuttunuz ve bize yardımcı oldunuz. Bu çocuklara ve alt yapıya vermiş olduğunuz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

‘AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE VE ALT YAPILARA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı "Böyle pırıl pırıl, gelecek vaat eden çocuklarımıza sahip çıktığı için antrenörlerine ve Balıkesirspor’a teşekkür ediyorum. Çocuklar bizim geleceğimiz, bu çocukları sosyal medya ve elektronik bağımlılıktan uzak tutarak spor yapmaya yönlendirmeniz bizim için çok önemli. Çocuklarımızı elde ettikleri başarıdan dolayı kutluyor, gösterdikleri mücadeleden ve yoğun çabadan dolayı antrenör Rıdvan Karaca ve değerli ailelere teşekkür ediyorum. Biz Altıeylül Belediyesi olarak takım kurmak yerine o bütçeyi ilçemizde bulunan amatör spor kulüplerine ve alt yapılara harcama yoluna gidiyoruz. Çünkü gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın yolu onları spora yönlendirmekten geçiyor. Bizde bu bilinçle hareket ediyoruz” dedi.

Fatih Emrah ERDOĞAN/(BALIKESİR), ()