AKŞEHİR Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği ve Spor Kulübü’nü (AKŞENDER) ziyaret etti.
Başkan Akkaya, Engelliler Haftası nedeniyle Akşehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği ve Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Dernek Başkanı Abdülkadir Susam ve yönetim kurulu üyeleriyle biraraya gelen Akkaya, dernek faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Engelli vatandaşlara sahip çıkılmasının ve onların dertleri ile ilgilenilmesinin herkesin ortak görevi olduğunu belirten başkan Akkaya, “Hükümetimiz son yıllarda, engellilerin istihdamı, sosyal hayata etkin katılımları ve eğitimleri konusunda çok önemli düzenlemeler yaparak engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artırılması için büyük çalışmalara imza atmıştır. Akşehir Belediyesi olarak bizde üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu vesileyle tüm engelli kardeşlerimizi sevgiyle kucaklayarak, ailelerine ve kendilerine sağlıklı, mutlu günler vermesini cenabı haktan niyaz ediyorum.” dedi.

FOTOĞRAFLI