BORNOVA Belediye Başkanı Olgun Atila, Alevi Kültür Dernekleri Bornova Şubesi'nin Pınarbaşı Kültür Merkezi ve Cemevi'nde düzenlediği oruç lokmalarına eşlik etti.

Bornova Belediyesi Pınarbaşı Kültür Merkezi ve Cemevi, Alevi Kültür Dernekleri Bornova Şubesi'nin Muharrem ayı iftarına ev sahipliği yaptı. Bölgede yaşayan vatandaşların katıldığı Yas-ı Matem Oruçlarının 3. gününde Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da vatandaşları yalnız bırakmadı. Muharrem ayında tutulan oruçların kabul olmasını dileyen Başkan Atila, "Dualarımızı ederek canların oruç lokmalarına eşlik ettik. Biz toplum olarak güçlü olursak ve birbirimize sahip çıkarsak hiçbir güç bizi ayıramaz. Elele vererek güzel günleri getirmek hepimizin görevi. Farklılıklarımız bizim zenginliğimiz" dedi.

GÖKDERE AŞURE ETKİNLİĞİ İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAM

Bornova Belediyesi'nin her yıl Muharrem ayı içinde Gökdere Mahallesi'nde geleneksel olarak düzenlediği Aşure Günü için de hazırlıklar tamamlandı. Derneklerin de katılım gösterdiği ve yüzlerce vatandaşın biraraya geleceği etkinliklik 23 Eylül Pazar günü saat 13.00'te başlayacak. Başkan Olgun Atila, tüm hemşehrilerini etkinliğe katılmaya davet etti.

İZMİR, ()

FOTOĞRAFLI