CEYLANPINAR Belediye Başkanı Menderes Atilla, vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve taleplerini dinledi.
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçe merkezindeki vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet edip sorun ve taleplerini dinleyen Atilla, ilgili birimlere de talimat verdi.
Belediye hizmetlerini anlatan Atilla, ilçeyi daha yaşanır ve modern hale getirebilmek için çalıştıklarını söyledi. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, her hafta gerçekleştirdiği hasta ziyaretleri kapsamında 8 aileyi ve yakınlarını kaybeden 2 aileyi de ziyaret etti. Atilla ayrıca, yakınları vefat eden 2 aileye de taziyede bulunarak başsağlığı dileklerinde bulundu.
Düzenli aralıklarla Ceylanpınar'da esnaf ziyareti gerçekleştirdiklerini, bu ziyaretler yoluyla esnafların sorunlarını ve isteklerini daha yakından dinleme imkanı yakaladığını belirten Başkan Atilla, "Esnafımız Ceylanpınar'ın göz bebeğidir. Esnafın büyüyüp gelişmesi ekonomik sıkıntılarından arınması, yaptığı işi severek ve isteyerek yapması, Ceylanpınar'ın büyüyüp gelişmesi ve sıkıntılarını çözmesi anlamına gelir. Esnafımız sıkıntı yaşarsa, zor durumda kalırsa bu tüm Ceylanpınar'ı etkiler. İşte bu nedenler yüzünden esnafımızın sıkıntısı demek belediye olarak bizim sıkıntımız demektir. Çünkü biz hep birlikte, huzur ve dayanışma içerisinde hareket edersek 'Ceylanpınar' oluyoruz. Küçük ve orta ölçekli esnaf Ceylanpınar'da önemli bir istihdam alanı oluşturmaktadır. Bu da yaşadığımız kentin ekonomisine ciddi katkı demektir. Ceylanpınar'ın gelişmesinde esnafımızın çok büyük rolü var. Ceylanpınar esnafı şunu bilmelidir; hiç çekinmeden her türlü sıkıntısını ve ihtiyacını belediyemize iletebilir. Aynı zamanda ilçe merkezimizde ve kırsal mahallelerimizde bulunan vatandaşlarımıza da ihmal etmiyoruz. Herkes şunu bilsin ki Menderes Atilla'nın yanı Ceylanpınarlı'nın yanıdır" dedi.
FOTOĞRAFLI