DİYARBAKIR'ın BAĞLAR Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçede yapılacak hizmetler ve projelerle ilgili Ankara’da çeşitli görüşmelerde bulundu. 
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Ankara'da yaptığı temaslarda ilçe için geliştirilen proje ve hizmetler için destek ziyaretinde bulundu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen’i ziyaret ederek kentsel dönüşüm sürecinde gelinen son aşama için görüş alışverişinde Başkan Beyoğlu, ziyarette Bağlar ilçesi için yeni nesil çöp konteynerleri ile yeni sistem temizlik araçları için söz aldı.
Temaslarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Beyoğlu, "İlçemizin önde gelen ve önemsediğimiz sorunların başında gelen temizlik konusu için önemli taleplerimiz oldu. İlçemiz için yeni nesil çöp konteyner, yeni sistem temizlik araçları ve bank taleplerimizi ilettik. Kendileri de sözler ve müjdeler verdi. Her şey temiz Bağlar için, bu hususta güzel gelişmelere tanıklık edeceğiz. Bağlarımıza kazandıracağımız her hizmet bizleri mutlu edecektir" dedi.