ANTALYA, () - CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Alanya'da mahalle ziyaretleri yaparak halkla buluştu.

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, Alanya ziyaretine ilk olarak Konaklı ve Payallar Hal ziyareti ile başladı. İYİ Parti Alanya Belediye Başkan adayı Abdullah Sönmez ile hal esnafını ziyaret eden Başkan Böcek, talepleri dinledi. Başkan adayı Böcek, daha sonra ise Payallar Sanayi Sitesi ve Konaklı Sanayi Sitesi'ni gezdi.

CHP Büyükşehir adayı Böcek'in Alanya ziyaretindeki bir sonraki durağı Sivil Toplum Kuruluşu (STK), meslek odası ve hemşehri dernekleri oldu. STK temsilcilerinin taleplerini alan Böcek, sorunları not olarak gerekli çalışmayı yapacaklarını söyledi. Muhittin Böcek, Alanya'da ulaşım esnaf temsilcileri, inşaat ve emlak sektörü temsilcileriyle de toplantılar gerçekleştirdi. Sektör temsilcilerinin sorunlarına ilişkin çalışma programı hazırlayacaklarını belirten Muhittin Böcek, fikir alışverişiyle sorunları çözeceklerini kaydetti.

Seçildikten sonra düzenli olarak Alanya'da toplantılar gerçekleştireceklerini söyleyen Böcek, “Her ay Alanya'ya en az bir defa geleceğim. Tüm sektör temsilcileriyle toplantılar yaparak, sorunlarını yerinde çözeceğiz. Beş yıl boyunca Gazipaşa'dan Kaş'a kadar koşturmaya, hizmet etmeye geliyoruz. Verdiğim tüm sözlerin yerine getireceğim" dedi.

İki gün süresinde Alanya'da çeşitli temaslarda bulanan Muhittin Böcek, ikinci gün ziyaretinde ise ilk durağı ise sabahın erken saatlerinde Alanya Hal'i oldu. Tek tek hal esnafını gezen Muhittin Böcek, hal esnafının zor durumdu olduğunu belirtti. Hal esnafıyla kahvaltı da yapan Böcek, projelerini anlattı.

FOTOĞRAFLI