MERSİN'in Tarsus ilçesinde Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, 2020 yılını hem yatırım hem de tasarruf yılı ilan ettiklerini söyledi.
Tarsus Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısının 2'nci oturumu gerçekleştirildi. Tarsus Belediyesi 2020 Taslak Performans Programı ile Taslak Yatırım programı meclis üyelerince oy birliğiyle kabul edilirken, 2020 mali yılı gelir-gider bütçesi de görüşülerek karara bağlandı.
Belediye olarak yatırımcının yanında olduklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "2020 yılını hem yatırım hem de tasarruf yılı olarak ilan ettik. 2020 yılında iş istihdamı yaratmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bunun yanı sıra küçük ölçekli, orta ölçekli sanayi bölgelerini belediye olarak, aktif olarak yapmak için kooperatifler kurdurduk. Yatırımlarımızı yapacağız. Ancak hep söylediğim bir söz var; Buraya gelip de yatırım yapacak bir insana her zaman için ceketimizin düğmelerini ilikleyip karşısına geçeceğiz" dedi.
Başkan Bozdoğan son olarak yakın bir zamanda bir müzenin açılışını gerçekleştireceklerini söylerken, gelir gider bütçesinin Tarsus’a hayırlı olmasını diledi.