Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), () - MERSİN'de Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, gazeteciliğin tarafsız bir şekilde yapılması gerektiğini belirterek, "Kalemini satanla asla işim olmaz" dedi.
Başkan Bozdoğan, Tarsus Medya Mensupları Derneği'ni (MEDYAD) ziyaret etti. Basın mensuplarının sorun ve taleplerini dinleyen Bozdoğan, "Benim için basın gerçekten çok önemli. Basın görevini yerine getirirken de en çok destek vermesi gereken tabi ki bizleriz. Basınla ilgili olarak da her belediyenin bütçesinde yer alan bir ödenek var ama ben aslında bu konuda daha bir ortak aklı sizinle gerçekleştirmek istiyorum. Sorunları, problemleri daha yakından öğrenip sizlerden brifing aldığım takdirde, elimden gelen her şeyi yapacağım" diye konuştu.
Gazeteciliğin onurlu bir meslek olduğunun altını çizen Bozdoğan, "Geçen gün, 'Kalemini satanla asla işim olmaz' sözünü ısrarla söyledim. Çünkü benim tanıdığım, bildiğim, değer verdiğim, dost olarak gördüğüm hiçbir arkadaşımın bunlarla bir ilgisi yok. Ama bu kentte maalesef 2-3 tane de olsa, bu tip insanlar çıktığında bu sözü üzülerek söylemek zorunda kaldım. Kalemini satanla gerçekten işim olmaz" dedi.
Ziyarette Başkan Bozdoğan'a bir plaket de takdim edildi.


FOTOĞRAFLI