TARSUS(Mersin), () – MERSİN’in Tarsus ilçesinde Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, temsili değil, katılımcı bir belediye anlayışıyla ilçeyi hak ettiği konuma getireceklerini söyledi.
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ve meclis üyelerini kabul eden Başkan Bozdoğan, toplumun her kesimi ile ortak payda Tarsus için çalışacaklarını söyledi.
Borsa Başkanı Kaya ve meclis üyelerinin iyi dilek temennileri için teşekkür eden Başkan Bozdoğan, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda Tarsus'u daha da ileriye taşımak için tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği ve dayanışma halinde olacaklarını vurguladı.
Tarsus Ticaret Borsası ile de uyum içerisinde hareket edeceklerini belirten Bozdoğan, "En büyük isteğimiz temsili değil, katılımcı bir yönetim anlayışını sergileyeceğiz. 100 günlük acil eylem programımızı hayata geçirip, ekonomi tedbirler uygulayacağız. Biz çok büyük bir milletiz, halkım için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tarsus'u çağdaş bir kent haline getirmek için bütün kamu kuruluşlarla birlikte harekete edip, ortak akılla yöneteceğiz. 24 saat çalışacağız. Halkımızın biz yüklediği sorumluluğu harfiyen yerine getireceğiz. Çok güzel günleri hep birlikte yakalayacağız" dedi.
Üniversite konusuna da değinen Bozdoğan, Tarsus Üniversitesi’nin bir an önce hayata geçmesi için yerel yönetim olarak üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyledi.
Borsa Başkanı Kaya ise, Tarsus’un yararına olacak her türlü projede yer alacaklarını dile getirerek, başarılar diledi.

FOTOĞRAFLI