KAYSERİ, () - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri hal esnafı ile bir araya geldi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri hal esnafı ile kahvaltıda buluştu. Kayseri Hal Kompleksi’ndeki kahvaltıya AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da katıldı. 
Başkanlara hal esnafı ile bir araya geldikleri için teşekkür eden Kayseri Sebze Meyve Komisyoncuları ve Tüccarları (KAYMESKOM) Derneği Başkanı Yüksel Garip, belediye başkanlarının Kayseri’de örnek çalışmalara imza attıklarını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da "Bizim için birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik çok önemli. Bayrağımıza, devletimize, vatanımıza, milletimize, dinimize sahip çıkmayı her zaman vurguluyoruz. Bu değerlerimiz olmazsa biz olmayız. Hangi konumda olduğumuz önemli değil, makamlar geçicidir, önemli olan insana hizmet etmektir. Ne zaman Kayseri halimize gelsek gönlünüzü açtınız. Esnafımız bu şehre hizmet edenleri unutmuyor ve sahip çıkıyor. Şehrinin huzurunu önemseyen ve şehrine sahip çıkan insanlarsınız" dedi.

FOTOĞRAFLI