KAYSERİ, () - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçelere yapılacak yatırımlarla ilgili planlama toplantılarına devam etti. Daha önce Pınarbaşı, Özvatan, Sarıoğlan ve Sarız ilçeleri için toplantılar yapan Başkan Memduh Büyükkılıç, Hacılar, Felahiye, Bünyan, Akkışla ve Tomarza Belediye Başkanları ile de bir araya geldi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçelerle yapmış olduğu yatırım toplantılarına Hacılar Belediyesi ile başladı. Toplantıya Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı. Başkan Özdoğan, Hacılar ilçesinin ihtiyaçlarına ilişkin bilgiler aktardı. Başkan Büyükkılıç daha sonra Felahiye, Bünyan, Akkışla ve Tomarza Belediye Başkanlarıyla görüştü.
Yatırım toplantılarının ardından bir açıklama yapan Başkan Memduh Büyükkılıç, “İlçe belediyelerimizle yapacağımız işlerle ilgili bir araya geldik. Hacılar, Bünyan, Felahiye Akkışla ve Tomarza Belediye Başkanlarımızla gerekli çalışmaları yaptık. Talepleri doğrultusunda ve imkanlarımız ölçüsünde ilçelerimizde yaşayan hemşehrilerimizin daha güzel hizmetlerle buluşması için gerekeni yapacağız” dedi.

FOTOĞRAFLI