Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), () - MERSİN'de, Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Başkan Adayı Şevket Can, 31 Mart'ta seçilmesi halinde Tarsus'u megakent yapmak için çaba göstereceklerini söyledi.
Başkan Can, seçim çalışmaları kapsamında Milletvekili Baki Şimşek ile birlikte; Ferahim Şalvuz, Yarbay Şemsettin, Kefeli, Çöplü, Yaramış, Çatalca, Ağzıdelik, Baharlı, Egemen, Kelahmet, Akarsu ve Halitağa mahallelerini ziyaret etti. Seçime az bir süre kaldığını anımsatan Başkan Can, "Allah'ın izni ile seçimi açık ara kazanacağımıza yürekten inanıyoruz. Bizim hizmetle sıkıntımız yok, hizmetler mutlaka yapılır. Önemli olan şehrimizdeki sağlanan huzur ve kardeşliğin devamıdır. Biz ayrım yapmadan, ötekileştirmeden hizmet ettik. Yeni dönemde de bu şekilde devam edeceğiz. Dini, dili, ırkı, memleketi, partisi ne olursa olsun Allah rızası için hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz. Tarsus'u mega kent olma yolunda kalkındıracağız" dedi.
Milletvekili Baki Şimşek ise "Tarsus’ta aylardır gezen diğer siyasi partilerden ben henüz bir tane proje duymadım. Hergün MHP'yi ve Şevket Can'ı eleştiriyorlar. Şehit ailelerine ev verildi. Çıkın bunu da eleştirin. Şevket Can hem MHP'nin hem Ak Parti'nin adayı. Ortağımızla beraber Tarsus'un kalkınması için, geleceğimizi daha ileri götürmek için çalışacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI